Skip to content Skip to footer

Neden Danışmanlık Almalıyım?

Aile Danışmanlığı Kimler İçin Uygundur?

Aile danışmanı, çeşitli aile ve ilişki sorunlarıyla başa çıkmak isteyen birçok farklı kişi ve grup için uygun olabilir. İşte ailenizin danışmanının yardımcı olabileceği bazı durumlar:

Aile Danışmanının Katkıları Nelerdir?

Ailenizin danışmanı olarak, ailelerin daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmalarına yardımcı olmanın yanı sıra, aile üyelerinin kişisel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Her aile farklıdır, bu nedenle danışmanlık deneyimi her aile için özelleştirilir ve ihtiyaçlara uygun çözümler sunar.

Aile danışmanın sağladığı faydalar çeşitli olabilir ve ailelerin özel ihtiyaçlarına ve koşullarına bağlı olarak değişebilir. İşte aile danışmanınızın faydalarının bazıları:

 
 

 

 

Sık Sorulan Sorular

Hayır online çalışıyorum. WhatsApp üzerinden görüntülü seans yapıyorum. Bir saat sürüyor.

Sadece bunu dinleyerek bir çözüm önerisi sunamam. Aile dinamiklerinizi bilmem gerekiyor. İlk seansta ücretsiz çalışıyoruz. İsterseniz size seans ayarlayayım sorularıma cevap verin olur mu?

Seans dışında hafta içi de sürekli görüşme halindeyiz

Önce size bir metin atıyorum. İçindeki soruları doldurup bana gönderiyorsunuz. Ardından ikimizin de uygun olduğu bir saatte seans yapıyoruz

Bunun birçok örneği var. Seans almak istemeyen diğer eşe müdahale etmeden sadece çiftlerden biriyle de aile danışmanlığı yapıyor ve fayda sağlıyoruz.

Aile danışmanlığı merkezi açma şartlarından biride yılda iki kere halka açık konferans sunmaktır. Bizim çalışma alanımız online olduğu için yılda iki kez olması gereken konferansları ihtiyaca cevap verdiğini gördüğümüz için ayda iki kez yapıyoruz.

Webinar ücretsizdir.

 
 

 

 

Webinarda işlenen konular daha çok sağlıklı iletişim, Pozitif sınırlar ve sadece kadınlara özel Cinselliktir.

 
 

 

 

Furkan ÇAĞLAR Tarafından hazırlanmıştır

  xxx xx xx     info@ailemindanismani.com